Skärmavbild 2014-06-09 kl. 20.25.16

AKTIVITETER på campingen

Havsbad

Campingen ligger i direkt anslutning till havet! Stranden är Sundsvalls längsta strand och är även en av de mest populära. För flera tusen år sedan mynnade älven Ljungan ut i Bergafjärden och det är därför stranden är så långgrund.

Löpspår

Förutom rid-och vandringsleden som går till Ovansjö, har vi dessutom fina joggingspår runt campingen. Mer information finns i receptionen.

Bastu

Nere vid havet ligger vår bastu med relaxavdelning, altan och utedusch. Den kan ni hyra i receptionen, till en kostnad av bara 50 kronor per person.

Lekpark

Vi har  lekparker på vår camping, i denna kan man fiska fina firrar!

Äventyrsgolf

Kom och spela på vår fina äventyrsgolfbana, som byggdes 2013. Banorna är gjorda av konstgräs och påminner om greener i mindre storlek. Roliga banor med vattenhinder och broar som gör det till en spännande match!

volleyboll

På stranden finns volleybollnät uppsatt och tillgängligt för alla. Ta med egen boll eller kolla om det finns låneboll i receptionen!

Gåbingo

Runt campingen sitter en gåbingoslinga på cirka 2 km, dina bingobrickor köper du i receptionen för 20 kronor styck. Ni kan vinna presentkort hos oss!

Linbana

På lekplatsen nere vid stranden kan du ta dig en svängom i vår lilla linbana!

fiske

I vårt närområde finns det många fiskemöjligheter.

tandemcyklar

I receptionen har vi tandemcyklar för uthyrning. Prova en stund för skojs skull, eller varför inte hyra en heldag och ta med picknickkorg?